Mijn naam is Danny Geysen en vis al vele jaren op baars, snoekbaars en snoek in Nederland en België. Soms ook een keertje wat verder af: Duitsland, Spanje, Zweden, Finland, enz… . Meestal vanuit de boot of bellyboat. Daarbij zijn elektronische hulpmiddelen zoals dieptemeter, gps, dieptekaarten en elektromotoren al enkele jaren erg handige hulpmiddelen en eigenlijk niet meer weg te denken in onze visserij. Deze hebben de laatste jaren dan ook een enorme technologische ontwikkeling doorgemaakt. Vanaf het prille begin heb ik deze evolutie op de voet gevolgd en ondertussen al heel wat ervaring opgebouwd

Op hengelsportbeurzen en opendeurdagen blijk telkens weer dat veel gebruikers ‘worstelen’ met de vele mogelijkheden en instellingen van deze toestellen en toepassingen. Daarom spelen wij ook heel erg in op de vraag naar opleidingen en trainingen allerhande om met deze toestellen en technieken om te gaan. Sonar Mapping Solutions verkoopt niet alleen toestellen, accessoires of toepassingen, maar zorgt er ook voor dat je ze leert gebruiken. Zodat je ten volle kunt genieten van je aankopen en er het maximum kunt uithalen.

Sonar Mapping Solutions is gespecialiseerd in

de verkoop en advies i.v.m.

  • Lowrance dieptemeters, GPS-toestellen, combo-units en allerhande accessoires zoals transducers, netwerksystemen, structurescan, enz…
  • Navionics waterkaarten en updates van bestaande kaarten
  • Reefmaster Pro licenties en modules
  • Insight Genesis

Bovendien leveren wij, in overleg met u, bathymetrische waterkaarten en verdere rapportering,  op basis van onze eigen dieptemetingen of data die je zelf aanlevert.

Aangezien wij in de meeste gevallen een service op maat aanbieden, zal je vaak tevergeefs naar vaste prijzen zoeken op onze website. Op éénvoudig verzoek bezorgen wij je, geheel vrijblijvend, een passende offerte voor de gevraagde producten of diensten.

Hartelijk dank voor je interesse in Sonar Mapping Solutions en voor bijkomende vragen kan jesteeds terecht op onze contact pagina.