Lowrance heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het bouwen van visvinders en andere nautische toestellen. Zij behoren dan ook al vele jaren tot de absolute top van visvinders, kaartplotters en combotoestellen, met een niet aflatende drang naar verbetering en innovatie. Dat resulteert dan ook regelmatig in nieuwe modellen en handige features. Bij Lowrance ben je dan ook echt aan het goede adres!

Reefmaster heeft enkele jaren geleden de fakkel overgenomen van het overbekende Drdepth. Daarmee is Reefmaster Pro de nummer één geworden in het produceren van dieptekaarten op basis eigen sonarlogs en allerlei andere bronnen. Naast dieptekaarten kan je er ook de hardheid van de bodem en het bodemoppervlak mee in kaart brengen. De Sonar Viewer geeft je dan weer de gelegenheid om alle opnames nog eens te bekijken op een groot computerscherm.

Navionics is dè producent bij uitstek van kant en klare waterkaarten voor vissers, zeilers, toervaarders, duikers, enz…Maar niet alleen kant en klare waterkaarten, ook als een water nog niet in kaart is gebracht of onvoldoende detail bevat, kan je zelf nog meewerken om de kaarten te verbeteren. Als je op een veilige en verantwoorde wijze het water wil opgaan, kan je in feite niet zonder een recent geupdate Navionics waterkaart.