Waterkaarten voor Lowrance
Lowrance is waarschijnlijk het meest veelzijdige merk wat betreft het gebruik en het zelf maken van waterkaarten voor kaartplotters en combotoestellen. Als je beschikt over een vrij recent Lowrance toestel (vanaf een Elite 4 HDI tot een HDS Gen2 of Gen3 toestel) hoeft het je zelfs geen eurocent te kosten met Insight Genesis, de gratis kaartservice van Lowrance. Voor gebruikers die een stapje verder willen gaan is er ook een betalend jaarabonnement. Heb je liever alle touwtjes zelf in handen? Dan is er Reefmaster in combinatie met de Insight Mapcreator waarmee je schitterende waterkaarten op je Lowancescherm tovert. Of ben je een echte ‘zigeuner’ met je boot en zwerf je heel Nederland  en België door? Dan is misschien een Navionics+ of Navionics Platinumkaart iets voor jou. Als je wil kan ook deze kaarten nog verder perfectioneren met je eigen tracks of sonarlogs. En daarmee is het lijstje nog niet helemaal compleet; er zijn nog een aantal andere aanbieders actief. In de loop van de volgende weken gaan we met Sonar Mapping Solutons een aantal van deze mogelijkheden toelichten.

Lowrance waterkaarten