Eén van de redenen waarom wij geen vaste prijslijst hanteren, is de continu variatie in prijzen bij diverse webshops. Deze variatie wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals seizoensgebonden trends, beschikbaarheid van producten en kortingsacties.

Door flexibel te blijven in onze prijsstelling, kunnen we onze klanten de meest concurentiële prijzen aanbieden, die op dat moment beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat onze klanten altijd profiteren van de beste deals en prijzen op de markt.

Maar daar naast staan we bij Sonar Mapping Solutions ook bekend om onze uitstekende service na verkoop. Of het nu gaat om installatiehulp, software-updates of technische ondersteuning, wij  staan altijd klaar om onze klanten te helpen bij het maximaliseren van de prestaties en functionaliteit van hun apparatuur.

Kortom, door geen vaste prijslijst te hanteren voor Lowrance en Simrad toestellen, kunnen we onze klanten voorzien van de beste prijzen op de markt, op elk ogenblik en tegelijkertijd toch nog service voor en na de verkoop bieden.

Heb je interesse voor een toestel, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte en info op maat, zodat je op de best mogelijke manier geholpen wordt.

Geen vaste prijslijst?