Ondertussen zijn we weer enkele weken verder en zijn de eerste Hook Reveal toestellen beschikbaar, weliswaar nog niet de volledige reeks. Sommige toestellen zullen pas in de loop van de volgende weken voorradig worden.

Hook Reveal toestellen zullen in drie verschillende groottes te koop zijn: 5 inch, 7 inch en 9 inch schermen. De 7 inch toestellen zullen zowel met HDI 83/200 kHz transducer (sonar en downscan) als een tripleshot transducer  (sonar, downscan en sidescan) aangeboden worden. Een 5 inch toestel is enkel met HDI transducer beschikbaar; een 9 inch toestel enkel met tripleshot transducer. Naast de HDI 83/200 transducer is er ook nog een HDI 50/200 kHz versie beschikbaar voor het diepere werk.

Ieder van deze toestellen voor de Europese markt is uitgerust met een kaartslot met volledige functionaliteit. Dat betekent dat je:

  • het toestel kan updaten
  • screenshots, waypoints, routes en sporen kan kopiëren
  • Genesis Live en Sonarcharts Live kan gebruiken
  • en ook allerhande types van waterkaarten (Navionics, C-Map enz…) kan laden en gebruiken. (*)

(*) in de VS zullen types gelanceerd worden die deze laatste optie niet hebben !!!

Je leest het hierboven goed … Ook het realtime tekenen van dieptekaarten bovenop een recente Navionics kaart  (Sonarscharts Live) is ook mogelijk, alhoewel het in de berichtgeving tot nog toe weinig of helemaal niet aan bod gekomen is.

En de prijs voor deze nieuwe reeks toestellen? Alhoewel de Hook Reveal toestellen heel wat functies aan boord hebben, vallen de prijzen best mee. Om je een idee te geven, hierbij de adviesprijzen voor enkele van de combinaties:

Hook 5 Reveal HDI 83/200 kHz transducer : 369,00 Euro (BTW inclusief)
Hook 9 Reveal Tripleshot transducer: 749,00 Euro (BTW inclusief)

Opgelet, dit zijn slechts adviesprijzen, contacteer ons voor de werkelijke verkoopprijzen.

Lowrance Hook Reveal