Onlangs heeft Navico de komst van de Hook Reveal aangekondigd, ofwel de 3e generatie van Hook toestellen. Deze keer heeft Lowrance goed geluisterd naar de gebruikers en heeft de goede eigenschappen van de Hook2 behouden, aangevuld met enkele interessante functies, die we al kennen uit de Elite Ti2 reeks en HDS Live toestellen.

Wat is er nieuw?

Vanaf nu is de FishReveal functie (visontdekking) ook beschikbaar op de Hook toestellen. Erg handig voor de kleine beeldschermen, want het maakt in feite het sonarscherm voor een stukje overbodig

Eén van de belangrijkste nieuwigheden is zeker de Genesis Live functie, ofwel, maak in realtime de dieptekaart op je toestel. Een optie die je geen eurocent extra kost als je ze wilt gebruiken.

Last but not least … Vanaf nu kan je ook diverse transducers gebruiken. Daarvoor is er in het Sonarmenu een extra optie voorzien, zodat het toestel perfect samenwerkt met de gekozen transducer.

Wat is er gebleven?

Ondanks de uitbreiding met extra mogelijkheden zijn de prijzen bijna identiek gebleven aan de Hook2 reeks, m.a.w. echt betaalbaar dus.

De Hook Reveal is daarnaast nog altijd heel makkelijk in de bediening. De Autofunctie zorgt er voor dat het toestel heel degelijk werk aflevert, zonder dat je zelf allerlei functies moet aanpassen.

Van zodra we meer nieuws hebben over de nieuwe toestellen zullen we zeker nog terugkomen op deze Hook Reveal reeks, die er alvast veel belovend uitziet. Wordt vervolgd.

Nieuwe Hook Reveal aangekondigd.
Getagd op: