Er zijn verschillende omstandigheden waarbij het handig kan zijn om gedetailleerde waterkaarten ter beschikking te hebben. Of u nu de dieptekaarten van een vijver, plas, rivier of waterloop nodig heeft, wij leveren nauwkeurige en gedetailleerde informatie. Onze bathymetrische kaarten bieden inzicht in de dieptestructuur, terwijl andere kaarten de bodemhardheid of de aanwezigheid van waterplanten in kaart brengen.

Wij begrijpen dat de behoeften van elke klant uniek zijn. Daarom bieden wij een scala aan kaartformaten, waaronder veelgebruikte GIS-formaten. Onze vloot van vaartuigen staat tot uw beschikking om deze gegevens te verzamelen; onze krachtige motorboot, een opblaasbare boot met benzinemotor of elektromotor, een trapkajak of een handig op afstand bestuurbaar bootje, we hebben het juiste vaartuig voor elke situatie.

Met Sonar Mapping Solutions bent u verzekerd van nauwkeurige en betrouwbare waterkaarten, waarmee u uw projecten naar een hoger niveau kunt tillen. Vertrouw op onze expertise en geavanceerde technologie voor gedetailleerde cartografie, aangepast aan uw specifieke eisen.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Overzicht bathymetrische kaart
Detail batymetrische kaart

Kaart met de hardheid van de bodem
Kaart die de onderwatervegetatie in beeld brengt.

Rubberboot met benzine motor
Op afstand bestuurbare boot
Trap kajak
Motorboot

Waterkaarten op maat