headerinsightvsnavionics

Misschien heb je het al gemerkt, maar sinds kort kan je ook rechtstreeks vanop onze website de kaarten van Navionics raadplegen onder de rubriek WebApp. Als je dan links onderaan op de Sonarcharts knopt drukt en ver genoeg inzoomt kom je uit bij de Sonarcharts. Een extra gedetailleerde laag met heel veel dieptelijnen. Wat kan een boot- of bellybootvisser zich nog meer wensen?

Misschien toch nog iets… Namelijk het onmiddellijk (en gratis) downloaden van een kaart om te gebruiken op je Lowrance kaartplotter. En dat is exact wat Insight Genesis  biedt via hun WebApp; ook te bekijken  en te downloaden via de website van Sonar Mapping Solutions. Van zodra je beschikt over een vrij recent Lowrance toestel, dat ook geregistreerd werd, kan je beginnen met het downloaden van de kaarten. Nog niet alle water is geheel of gedeeltelijk in kaart gebracht, maar de beschikbare kaarten kunnen wel gratis binnengehaald worden. Dat kan zelfs draadloos (via WIFI) met behulp van  je thuisnetwerk of een hotspot via je smartphone en dat rechtstreeks op je Lowrance toestel. Beschikt dit niet over Wifi?  Dan moet de hulp van een  computer ingeroepen worden;  een kleine omweg, maar zeker ook de moeite waard.

Navionics Plus kaarten en update kaartjes zijn ook gewoon verkrijgbaar via Sonar Mapping Solutions. Voor meer informatie over deze Navionics waterkaarten of Insight Genesis, kan je ook altijd bij ons terecht  via het contactformulier of  via info@sonarmappingsolutions.be .


Navionics in de gewone navigatiemodus.
Navionics Navigatiemodus

Navionics Sonarcharts, ofwel de vismodus. Zie meteen het toegenomen aantal dieptelijnen.
Navionics vismodusl

Gratis waterkaarten van Insight Genesis. Al de blauwe punten stellen de gedeeltelijk of geheel  in kaart gebrachte wateren voor. Insight Gensis_blauwe punten

Van het machtige Hollands Diep zijn al meer dan 7.000 acres in kaart gebracht en … ook gratis te downloaden voor Lowrance gebruikers.
Insight Genesis_gemapt

Zo zie je meteen waar er nog enkele ‘gaten’ dichtgevaren moeten worden.
Insight Genesis_gemapt_2

En toch een rijkelijk detail. Het is niet zo moeilijk meer om de fraaie taluds te vinden.
Insight Genesis_detail

Web Apps